Valmistusaineet
4 | munaa | ||||
1 l | maitoa | ||||
5 1/2 dl | vehnäjauhoja | ||||
1 tl | suolaa | ||||
1 rkl | sokeria | ||||
1 dl | juoksevaa margariinia |
Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.
Lisää maito. Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja margariini. Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).
Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.
Paista pannukakku 250 asteessa
uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista
vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin
värin.
Tällä ohjeella ei voi epäonnistua! Meillä pannaria on viimeaikoina valmistunut useamminkin, koska tämä on vaan niin helppo ja nopea välipala. Muutenkin tuo Valion reseptipankki on ollut kovassa käytössä, oikein mainio!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti